WizardsDev 3 роки: фотозвіт зі святкування

WizardsDev 3 роки: фотозвіт зі святкування

15 березня ми відзначили день народження WizardsDev. Компанії, яка зародилася у Дніпрі, а потім дісталася й до Києва, виповнилося три роки.

За три роки в офісі на Сімферопольській з'явилися фронтенди й бекенди, тестувальники, ейчари і проджект-менеджери. Одних професіоналів ми знайшли самі. Інші закінчили школу програмування DevEducation і стали частиною дружної команди.

Такі щасливі обличчя, як на фото, ми бачимо кожного дня – не лише у свята, а й у будні.

У кращих традиціях компанії колеги самі обрали, чим займатимуться в день народження WizardsDev 2019. Усі – навіть ті, хто замість святкової програми надає перевагу справам – вирішували задачки, танцювали на дискотеці, пригощалися на фуршеті та розбирали призи.

Розумним професіоналам – розумні конкурси. Інтелектуальна вікторина припала до вподоби і дівчатам, і чоловікам. Зосереджені обличчя, спортивний азарт і дух змагання. Наші співробітники – живий приклад того, як колективний розум може звернути гори. Ми подбали й замаскували конкурс під наукову конференцію – з великим екраном, презентацією, круглим столом, переможцями й переможеними.

А після інтелектуальних ігор колеги перейшли до ще більш захоплюючої справи – вибору подарунків та їх уважного аналізу.

Вікторина вікториною, але розумова праця забирає багато калорій. Тому відразу після квізу співробітники зайнялися фуршетом. Випили 12 пляшок шампанського, з'їли 5 кілограмів морозива й десятки бутербродів-канапе. Решту порахувати не встигли – за лічені секунди змели все дочиста.

Частина офісу з правильним світлом перетворилася на фотозону. Дівчата запаслися селфі у профіль на місяці вперед. Світлини біля стенду з кульками з'явилися у всієї команди, а потім опинилися в Instagram.

Фінальною частиною програми стала дискотека. Дами запрошували кавалерів, а кавалери – дам. Так завершилося свято – WizardsDev три роки.

Але святковий азарт не скінчився, попереду в нас ще травневі вихідні!

WizardsDev
Читати попередню статтю
← День закоханих: святкування в WizardsDev
Читати наступну статтю
Святкування 8 березня в Дніпрі →