День закоханих: святкування в WizardsDev

День закоханих: святкування в WizardsDev

У WizardsDev шанують традиції і люблять влаштовувати креативні свята! Не обійшлося без корпоративу на 14 лютого в честь дня Святого Валентина.

Легенда про це свято сягає жорстокі часи римської імперії. Як ви напевно знаєте, в той дрімучий період головною цінністю була війна. Тодішній імператор Клавдій II вважав, що неодружені чоловіки більш жорстокі і витривалі, і забороняв юнакам одружуватися. Військовий лікар, який пройшов разом з солдатами десятки боїв, був обурений цією тотальної несправедливістю і почав таємно проводити весільні церемонії. Про нього почали складати легенди. І коли весь цей фольклор досяг вух імператора, доктора схопили і жорстоко стратили на очах у багатотисячного натовпу. Його звали Валентин, він був зарахований до лику святих.

Така подія не могло пройти повз творчих хлопців з WizardsDev. Свято взяв під контроль особисто бог кохання Купідон, і для співробітників активно працювала його пошта. Таємні шанувальники відправляли любовні і дружні послання дорогим колегам по роботі. Так, день у Купідона видався непростим, адже довелося донести до своїх одержувачів більше сотні листівок! Задоволений плідним днем ​​головний символ дня пригощав своїх шанувальників смачними ягідними десертами і напоями. А ще найяскравіші і активні взяли участь в його тематичної грі, метою якої було створити собі незвичайний образ і відшукати свою пару. Перші 11 парочок отримали цінні подарунки!

Також для всіх бажаючих була відкрита красива фотозоні, де вдалося зробити дуже багато шикарних знімків. Тепер можна з упевненістю сказати, що свято 14 лютого 2019 року надовго залишиться в пам'яті колективу WizardsDev.

WizardsDev
Читати попередню статтю
← Корпоративне святкування Нового Року у WizardsDev!
Читати наступну статтю
WizardsDev 3 роки: фотозвіт зі святкування →