Святкування 8 березня в Дніпрі

Святкування 8 березня в Дніпрі

У Дніпрі, в офісі на Сімферопольській, 7 березня організували свято і привітали жіночу частину компанії!

Наші люди святкують на широку ногу, тому почалося свято з інтелектуальної вікторини і роздачі призів, а закінчилося гучним фуршетом з коктейлями та горою Рафаелло.

Пили шампанське (який же корпоратив 8 березня без шампанського?), говорили про важливе і вітали жінок. У такий день важливо ще раз подумати та усвідомити, який величезний крок зробили жінки, щоб мати можливість розвивати свої професійні навички та застосовувати їх на благо компанії та економіки країни в цілому. До речі, 8 березня 2019 року виповнилося 98 років події, після якої в Україні та Росії почали відзначати Міжнародний жіночий день.

Потім чоловіки подякували співробітницям за величезний внесок у спільну справу і вручили подарунки! Кожній дівчині піднесли букет квітів, цукерки та шампанське. Все дуже символічно! Квіти, щоб на душі була весна, щоб відчувати себе оновленою й готовою до нових звершень. Цукерки, щоб відчувати більше радості й підсолодити всі гіркоти. А шампанське, щоб завжди бути трішки сміливішою і не боятися показати себе справжню.

Опісля влаштували масштабну фотосесію в спеціально створеній квіткової зоні, щоб у кожного була красива світлина з цього дня.  Потім грали в настільний футбол та їли солодку вату. Таке 8 березня у WizardsDev точно запам'ятається надовго!

Колеги веселилися цілий день, щосили стримуючи армію прийдешніх буднів. Прекрасно, що існують такі свята, які об'єднують не тільки співробітників однієї компанії, але ще й цілі народи і нації.

WizardsDev
Читати попередню статтю
← WizardsDev 3 роки: фотозвіт зі святкування
Читати наступну статтю
RnD-центр великої міжнародної IT-компанії створено у Києві →