WizardsDev — Hogwarts для чарівників з розробки

WizardsDev — Hogwarts для чарівників з розробки

Хтось приходить в IT після отримання профільної освіти, хтось вирішує змінити своє професійне життя вже після того, як достатньо побачив та випробував, а хтось зовсім недосвідчений, але з великою жагою до сфери інформаційних технологій, поринає у світ створення програмного продукту та написання коду.

Наша компанія розуміє як важливо робити те, що подобається, а не те, що потрібно/модно/треба чи хочуть батьки. Тому WizardsDev активно співпрацює з міжнародним IT коледжем DevEducation, завдяки якому ми час від часу поповнюємо свої лави новими чарівниками: тестувальниками, розробниками, проджект-менеджерами. 

Зараз лише лінивий не пропонує пройти курси програмування та отримати сертифікат. Та чи всі можуть гарантувати працевлаштування після закінчення навчання? Ні. Проте DevEducation може. Ми розуміємо як важливо після закінчення навчання мати не лише сертифікат, але й реальний досвід. Тому робимо все, щоб хлопці та дівчата, які хочуть спробувати себе у розробці, мали можливість реалізуватися на повну. 

Наша компанія несе відповідальність за кожного учня у коледжі, адже у лекціях, хакатонах та інших заходах приймають участь досвідчені чарівники з WizardsDev. Під час навчання наші співробітники створюють ситуації максимально відповідні до реальних, аби всі студенти отримали необхідний досвід для подальшої роботи. А далі ми приймаємо їх у свою родину...

Незважаючи на карантинні обмеження, за 2020-2021 роки компанія WizardsDev надала робочі місця більш ніж 200 випускникам DevEducation! Заняття не припинялися ні на мить. Вони стали доступніші, адже тепер їх можна пройти у режимі онлайн. Тож зрозуміло, що кількість студентів зростає з кожним місяцем. А оскільки сфера IT теж набирає обертів, затребуваність у розробниках буде лише збільшуватися. 

І наша компанія чарівників також )

Читати попередню статтю
← 2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 2
Читати наступну статтю
Працівники WizardsDev назавжди залишаться чарівниками →