2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 2

2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 2

Відома всім приказка «як почнеш рік, так його і закінчиш» має сенс. У нашому випадку так точно. Не встигли усі звикнути до дисципліни сну та постійного підживлення свого інтелекту, як у WizardsDev розпочалися нові підкорення...

Челендж «30Днівпо8К»

Цього літа нас дивували не лише дощі та зливи, але й нові випробування для наших чарівників. На початку червня стартував челендж «30Днівпо8К». Чи давно ви думали про те, що багато часу проводите у сидячому положенні та не маєте жодних фізичних навантажень? А ми спостерігаємо за нашими працівниками і переймаємося їхнім здоров'ям. Тому і вирішили спонукати їх бути активнішими та жвавішими. І останнє в нас вийшло досить непогано. Розповімо чому )

Ціль челенджу полягала в тому, щоб кожного дня ходити не менше 8000 кроків. Усі, хто не виконує правила протягом тижня, дискваліфікується. Майже 100 співробітників WizardsDev з різних міст та країн приймали участь у цьому випробуванні. Та виявилося, що для деяких учасників 8000 кроків були лише легким стартом і вони проходили по 20-30К на день! Це настільки надихало інших, що наш челендж майже набув статусу змагань. Чи не Олімпійські ігри, авжеж?

Проте незважаючи на конкуренцію та бажання бути першим за кількістю кроків, усі чарівники виявилися благородними та дружніми. Ті, хто за певних обставин не зміг пройти відповідну дистанцію, отримували від колег «імунітет», який давав учаснику право залишатися у челенджі. Таким чином, майже весь склад наших команд дійшов до фіналу.

Run, WizardsDev, Run!

Марафон дисципліни сну та челендж «30Днівпо8К» закінчилися, але наші пригоди продовжуються. Зараз команда WizardsDev готується до грандіозного та визначного марафону бігу, який відбудеться цієї осені. 

Дехто з учасників вже приймав участь у подібних заходах. Та є ті, хто вперше буде бігти марафон. Але ми знаємо, що впораємося, адже з нами неабияка підтримка — Олександр Бабарика. Майстер спорту з легкої атлетики, учасник Чемпіонату Світу з марафону в 2015 році в Пекіні, переможець марафону «Wizzair» в Києві, Олександр тренує та супроводжує нашу корпоративну команду протягом всього часу. У нас немає шансів на поразку, тільки перемога!

Напруження зростає з кожним тренуванням. Хвилювання неабияке, але ми здолаємо цю перешкоду та дійдемо до цілі разом!

Далі буде...

Читати попередню статтю
← 2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 1
Читати наступну статтю
WizardsDev — Hogwarts для чарівників з розробки →