VIP-спікери і гранти на навчання: у Дніпрі пройде безкоштовна конференція «Майбутнє в IT»

VIP-спікери і гранти на навчання: у Дніпрі пройде безкоштовна конференція «Майбутнє в IT»

Міжнародний коледж інтернет-технологій DevEducation спільно з партнером, високотехнологічною IT-компанією WizardsDev, проведуть 6 листопада представницьку конференцію «Майбутнє в IT. З професорами MIT і NY University». Вона відбудеться в Культурно-діловому центрі «Менора». Початок заходу о 14:30.

«Ми раді надати можливість всім, хто цікавиться розвитком IT-галузі, відвідати конференцію, – каже директор із зовнішніх зв'язків DevEducation Дмитро Дригайло. – Обіцяємо безліч нових корисних знань і перспективних знайомств. Також на конференції ви дізнаєтеся, як отримати грант у розмірі 85 % вартості навчання на будь-якій IT-спеціальності в коледжі DevEducation, що, в свою чергу, дозволить майже безкоштовно перетворитися з новачка на успішного IT-фахівця, вивчити кілька мов програмування та підвищити свою кваліфікацію й цінність на ринку праці. Конференція відкритого формату, а це означає, що будь-який її учасник зможе задати своє питання спікерам як в рамках дискусійних панелей, так і в кулуарах конференції».

Теми виступу будуть сфокусовані навколо нових знань і технологій: криптографія, питання безпеки в мережі, комплексні системи в IT для моделювання та прогнозування. Основними доповідачами стануть бізнесмени, вчені та практикуючі фахівці-розробники із США, Ізраїлю, України. Перед учасниками конференції також виступлять представники органів державної влади України та успішні бізнесмени IT-середовища.

Основними доповідачами будуть Євген Додіс, американський професор кафедри комп'ютерних наук Нью-Йоркського університету, співавтор трьох книг; Янір Бар Ям, президент New England Complex Systems Institute, науковий співробітник медіалабораторіі Массачусетського технологічного інституту в Бостоні та головний редактор видання InterJournal; Гай Збарські, засновник KeepGo, один з найбільших у світі фахівців у галузі, який займається розвитком децентралізованих платформ із функціональністю смарт-контрактів, а також засновник коледжу DevEducation, американсько-ізраїльський бізнесмен Яків Лівшиць.

Участь у конференції безкоштовна. Кількість місць обмежена. Ви можете зареєструватися на конференцію тут.

Міжнародний IT-коледж DevEducation є освітнім некомерційним проєктом, створеним в 2017 році. Його мета – навчити всіх бажаючих актуальних IT-спеціальностей. Навчання в DevEducation проходить в очній формі. На заняттях з учнями працюють викладачі з реальним досвідом в IT, що діляться практичними знаннями й навичками роботи в команді. Штаб-квартира проєкту знаходиться у Тель-Авіві (Ізраїль). Головний освітній центр DevEducation розташований у Дніпрі. За останній рік коледж відкрив навчальні майданчики в Києві, Баку й Санкт-Петербурзі, готується відкриття коледжів у Харкові та Казані.

Компанія WizardsDev створена наприкінці 2015 року групою IT-фахівців із США, Ізраїлю та України. Спеціалізується на створенні технологічних бізнес-проєктів переважно у фінансовій сфері: ERP- та CRM-систем, баз даних, маркетингових інструментів, зокрема у сфері лідогенераціі, систем забезпечення інформаційної безпеки. Наразі в 13 офісах WizardsDev працюють близько 1,5 тисяч осіб. Центральний офіс компанії в Україні знаходиться у Дніпрі.

Читати попередню статтю
← IT як спосіб життя. Якісна Backend-розробка вашого сайту: це можливо
Читати наступну статтю
Було дуже весело! →