Було дуже весело!

Було дуже весело!

31 жовтня в WizardsDev була містична атмосфера. Потойбічні сили захопили наш офіс в Дніпрі, а співробітники переродилися в перевертнів, відьом і чортів. Ні-ні, не подумайте нічого поганого, просто в останній день жовтня все прогресивне людство відзначає добре свято Hallowееn. З вогником, гарбузами і кажанами.

У нас все було як у людей: всюди влаштувалася нечиста сила: під стелею кружляли кажани і примари, а в самому темному кутку причаїлася зловісна гарбуз. Вхід замурувала величезна павутина ...

Почався диявольський бал! Столи заповнилися «смертельно» смачними частуваннями: містичними солодощами і зачарованими фруктами. У скляному котлі повільно закипав підозріло червоний коктейль.

Моторошні гості веселилися на всю котушку! Зомбі і монстри робили зловісні Селфі, а відьми влаштували конкурс на найшвидшу мітлу. Крім того, ми провели конкурс на кращий костюм, в якому переміг демон-поет Влад Шевченко (в миру - QА-тестувальник з департаменту Widgets, на фото перший зліва). До вашої уваги - його тронна промова: «Такі дні як Halloween приносять ще більше командного духу, позитиву і відмінною атмосфери в колективі! Особисто мої емоції були дуже скуті через мого образу, але емоції моїх колег були більш ніж яскраві, в основному це страх і сміх. По-моєму, вийшло відмінно!»

Переможців обирали за кількістю лайків в інстаграм. За умовами конкурсу, учасники повинні були зробити фото в костюмі або мейкапі та виставити фото з хештегом #mysticwizardsdev. Протягом дня до 17:00 хлопці набирали лайки під фото в своєму образі і рівно о 17:00 ми визначили 3-х переможців. Всі інші учасники конкурсу отримали солодкі призи.

Зауважимо, що переможець, взагалі-то прийшов на конкурс ... без костюма, але, надихнувшись атмосферою, організував його під час обідньої перерви.

Зі сходом сонця чаклунство розсіялася, а фото залишилися. Подивіться наш страшний фотозвіт!

Довідково. Halloween - сучасний міжнародний свято, висхідний до календарно-обрядовим язичницькими традиціями древніх кельтів Ірландії і Шотландії. Відзначається щороку 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих. Хелловін традиційно святкується в Західній Європі і Америці, хоча офіційним вихідним днем ​​не є. З кінця XX століття, в ході процесу глобалізації, мода на атрибутику Хелловіна виникла також у більшості країн Східної Європи і в СНД. Хеллоуїн неформально відзначається в деяких інших країнах, що мають тісні культурні зв'язки з США або Великобританією, наприклад, в Японії, Південній Кореї, Сінгапурі, Австралії та Нової Зеландії.

Читати попередню статтю
← VIP-спікери і гранти на навчання: у Дніпрі пройде безкоштовна конференція «Майбутнє в IT»
Читати наступну статтю
IT як спосіб життя. Чи варто переходити з PNG-формату зображення у WebP розробнику мережевих додатків →