IT як спосіб життя. Якісна Backend-розробка вашого сайту: це можливо

IT як спосіб життя. Якісна Backend-розробка вашого сайту: це можливо

І не тільки можливо, але і абсолютно необхідно. У всякому разі, в WizardsDev тестувальники просто лютують, під мікроскопом виглядаючи, де і хто з розробників нашкодив, нескінченно клікаючи і клікаючи різні кнопки ... Якщо коротко, бекенд-розробка відповідає за те, як веб-сервіс взаємодіє з користувачем. Інформація береться з бази даних, в якій зберігається все необхідне про користувачів сервісу. Вона (база) створюється при реєстрації. Так-так, логін і пароль і його коректне використання - це теж backend.

Основне завдання backstreet (ой, тобто backend, хоча за змістом схоже): забезпечити коректну роботу сайту з сервером, щоб користувач міг легко увійти в обліковий запис, залишити коментар, завантажити фото або відео і що він ще там хоче. Для виконання вищеописаних функцій на сервер потрібно встановити необхідні програми. Подібна процедура є однією з основних обов'язків backend-розробника.

Не менш важливим аспектом також є забезпечення швидкої і ефективної роботи технічної підтримки користувачів. Звичайно, важлива і швидкість роботи співробітників компанії, але головне завдання технічної частини полягає в тому, щоб запит від клієнта був отриманий максимально швидко. Для того щоб успішно реалізувати такі завдання, необхідно мати досвід в програмуванні на одному із зазначених мов:

  • python;
  • php;
  • ruby;
  • go.

Основне призначення перерахованих вище інструментів - серверна розробка.

Крім цього в технічній налаштування сайту також використовуються знання математики та інформатики. Основні проекти backend-розробника: сайти, веб-платформи, онлайн-ігри. Вирішує він такі завдання:

  • планування структури сайту;
  • розробка основного ядра проекту;
  • створення центральних функцій розробляються платформ;
  • аналіз структури написаного коду;
  • розробка програм, в яких використаний функціонал користувача, і інформаційна захист даних;
  • стеження за якістю роботи веб-сервера (основного та тестової);
  • бути в курсі всіх версій програм, сайтів і баз даних.

Так що не вірте тим розумникам, які вважають, що займатися backend-розробкою набагато простіше, ніж фронт ендом. Тим більше, що на стороні бек енд можуть виникати серйозні проблеми, коли, наприклад, мова розробки не поєднується з серверним. Ось це справжній виклик! І для освоєння рецептів лікування таких хвороб програмування потрібен мінімум рік постійної практики для того, щоб навчитися, як убезпечити ідеальне взаємодію клієнта з сервером.

У Wizardsdev займаються подібними питаннями багато років і не дозволять, щоб ваш ресурс зазнав подібні труднощі. Будь-який користувач цінує в сайті швидку зворотний зв'язок і повна відсутність системних помилок. Тому окрема увага приділяється роботі пошти компанії. Часто у сайтів буває проблема, що клієнт не може відправити повідомлення. Пов'язано це з тим, що поштову скриньку що не обслуговується або він заповнений. Wizardsdev не допустить такої дурної помилки на вашому веб ресурсі. Завдяки злагодженій професійній роботі їх backend розробників ваші клієнти залишаться задоволені сервісом і будуть стабільно приносити гроші вашому бізнесу.

А якщо ви вирішили навчитися кодіть, хочете стати фахівцями-розробниками серверної частини, то в компанії з радістю запрошують вас в їх айті-коледж DevEducation, в якому ви за 4 місяці навчитеся основам розробки, мов програмування (почнете з C #), де ви придбаєте навички роботи в команді, а також досвід роботи над реальними проектами. У Wizardsdev зацікавлені отримати навчених фахівців в свою компанію, тому кожному студенту, що надійшов в коледж, надають грант на навчання в розмірі 85% його вартості, а після закінчення курсу пропонують всім пройти співбесіду на відкриті позиції в компанії. WizardsDev: IT як спосіб життя!

Читати попередню статтю
← IT як спосіб життя. Складнощі створення інтерфейсів для додатків і сайтів
Читати наступну статтю
VIP-спікери і гранти на навчання: у Дніпрі пройде безкоштовна конференція «Майбутнє в IT» →