RnD-центр великої міжнародної IT-компанії створено у Києві

RnD-центр великої міжнародної IT-компанії створено у Києві

У столиці України з вересня відкрився ресурсний центр міжнародної IT-компанії WizardsDev. Це стало можливим після закінчення навчання і проведення співбесід декількох десятків фахівців у айті-коледжі DevEducation, освітнього партнера WizardsDev.

«Ми вже кілька років працюємо в Україні і свідомо вирішили в якості базового міста вибрати Дніпро з багатьох причин, – говорить засновник компанії Wizards Dev, Яків Лівшиць. – Проте, одночасно зі зростанням нашої компанії, ми усвідомили необхідність відкрити повноцінне представництво в столиці України, щоб мати можливість обслуговувати наших клієнтів у Києві, а також стати фізично ближче для центральних і західних регіонів країни».

Щоб відкрити офіс RnD, в якому зосереджені фахівці всіх напрямків IT-послуг, зокрема FrontEnd, BackEnd, Mobile-розробки, QA/AT- тестування, до Києва з Дніпра і Тель-Авіва переїхали кілька керівників проєктних команд і фахівців-розробників. До того ж в кінці серпня RnD-центр поповнився молодими фахівцями – випускниками Dev Education, які пройшли навчання та отримали навички практичної роботи над проєктами в командах, зокрема в рамках діючих бізнес-кейсів реальних клієнтів WizardsDev.

«Ми пишаємося співпрацею з WizardsDev і декількома іншими нашими компаніями-партнерами, готуючи для них фахівців інтернет-індустрії, – зазначив директор проєкту DevEducation в Києві, Олександр Пред. – Чому для них? Справа в тому, що в нашому коледжі реалізовано грантову модель навчання, що вигідно відрізняє нас від конкурентів. 85 % вартості навчання для тих, хто вчиться в DevEducation, покривають IT-компанії, які є нашими партнерами, натомість ми готуємо фахівців високої якості, які за мінімальний термін адаптації долучаються до проєктів».

Компанія WizardsDev створена наприкінці 2015 року групою IT-фахівців із США, Ізраїлю та України. Спеціалізується на створенні технологічних бізнес-проєктів переважно у фінансовій сфері: ERP- та CRM-систем, баз даних, маркетингових інструментів, зокрема у сфері лідогенераціі, систем забезпечення інформаційної безпеки. Наразі в 13 офісах WizardsDev працюють близько 1,5 тис. осіб. Центральний офіс компанії в Україні знаходиться у м. Дніпро.

Оригінал статті можна знайти за посиланням: https://news.ua/technologies/v-kieve-sozdan-rnd-centr-krupnoj-mezhdunarodnoj-it-kompanii/.

Читати попередню статтю
← Святкування 8 березня в Дніпрі
Читати наступну статтю
«У завданнях, пов'язаних з прийняттям рішень у складних системах, у людини колосальна перевага над роботами» →