У Дніпрі стартував новий курс Mobile

У Дніпрі стартував новий курс Mobile

Курс ведуть співробітники WizardsDev, за підсумками курсу кращі випускники отримають місце розробника у нас в компанії

Другого грудня в нашому партнерському айті-коледжі DevEducation у Дніпрі стартував черговий курс Mobile Xamarin. Студенти будуть займатися тричі на тиждень очно, а в усі інші дні – старанно вчитися самостійно. Буде багато домашніх завдань, вчитися буде складно, але цікаво.

«Мобільна розробка – це дуже непростий курс, дуже насичений спеціальною інформацією і сфокусований на вирішення практичних завдань, до того ж дуже стислий за часом, – пояснює куратор курсу Mobile Xamarin, Team leader департаменту мобільних розробок Роман Воловельский. – Тому для ефективного успішного навчання необхідно мати базові знання в області розробки ПЗ і знати хоча б пару мов програмування».

Програма побудована таким чином, що із самого початку студенти розбирають найбільш використовувані компоненти мобільних додатків і отримують практичні завдання. У рамках навчання йде практична робота на всіх платформах, тому необхідно знати основи С# або Java.

Щоб бути допущеним до співбесіди для зарахування на курс Mobile у DevEducation абітурієнти проходять базовий тест з розробки для Android та iOS. Для кожної операційної системи потенційним студентам пропонується відповісти на 10 запитань.

Наприклад, по Android:

Що з перерахованого не відноситься до видів layout для розмітки екрану?

  • a. LinearLayout
  • b. RelativeLayout
  • c. ColumnLayout
  • d. ConstrainLayout

По iOs:

Що використовується для навігації між ViewController?

  • a. Master Navigation
  • b. Navigation Controller
  • c. Start Navigation
  • d. Start Controller

Курс Mobile Xamarin у DevEducation розрахований на два місяці активного навчання та практичної роботи, після чого всі, хто закінчив курс, будуть запрошені пройти співбесіду на позицію Mobile-розробників до нас у WizardsDev. Особливістю курсу є те, що навчання починається зі знайомства з нативною розробкою під iOS і Android, а після завершення студенти зможуть створювати сучасні та якісні кросплатформені додатки за допомогою Xamarin Native.

Читати попередню статтю
← Презентація для університету
Читати наступну статтю
IT як спосіб життя. Що краще використовувати FrontEnd-розробнику – кнопки або випадаючі списки →