Презентація для університету

Презентація для університету

У п'ятницю 29 листопада співробітники компанії WizardsDev, а також партнера – міжнародного IT-коледжу DevEducation, виступили на заході, присвяченому відкриттю Центру інформаційних технологій в Університеті митної справи та фінансів на факультеті інноваційних технологій.

Директорка DevEducation Дніпро Олена Чорновіл поділилася зі студентами інформацією про запити бізнесу та важливості навчання у виші, а також розповіла про додаткові можливості, які відкриває навчання IT-спеціальностей: «DevEducation і Митну академію пов'язують роки дружби та партнерських взаємин. Багато випускників вишу пройшли навчання у DevEducation, підвищивши рівень своїх знань в IT і отримавши після закінчення навчання гідну роботу, пов'язану з інтернет-технологіями, зокрема і в нашій компанії-партнері, WizardsDev. Сьогодні ми розповіли студентам, що таке IT-компанія, які вимоги до рівня знань у студентів, і які необхідні навички, щоб отримати роботу в IT-компанії».

Після офіційної частини представники компанії Wizarsdev Андрій Барчук та Ігор Колєчкін протягом години ділилися своїми знаннями, робочими завданнями, розповідали чим конкретно займаються співробітники різних напрямків IT, а також більш детально посвятили хлопців у роботу Frontend-департаменту.

Компанія WizardsDev тісно співпрацює з вишами в містах своєї присутності. Співпраця передбачає обмін досвідом, участь у заходах, залучення студентів вишів до додаткового вивчання айті-дисциплін у коледжі DevEducation. У Дніпрі наша компанія і Університет митної справи та фінансів є партнерами з 2017 року.

Університет митної справи та фінансів — державний ВНЗ у м. Дніпро, який готує професійні кадри для митних органів. Один з двох в Україні спеціалізованих вишів, що займаються підготовкою і перепідготовкою фахівців у галузі митної справи, готує професійні кадри до Державної фіскальної служби України. Заснований 3 вересня 2014 року шляхом об'єднання Академії митної служби України та Дніпропетровської державної фінансової академії.

Читати попередню статтю
← Чоловічий день у WizardsDev!
Читати наступну статтю
У Дніпрі стартував новий курс Mobile →