Корпоративне святкування Нового Року у WizardsDev!

Корпоративне святкування Нового Року у WizardsDev!

Чи полюбляєте ви веселитися так, як любимо веселитися ми? Понад двісті співробітників компанії зібралися 24 грудня в ресторані «Султан», щоб на власному досвіді показати – хто вміє працювати, той вміє і відпочивати! Скажемо відразу – новорічна вечірка вдалася! Щедро накриті столи, цікава програма вечора й головне – найсправжнісінький новорічний настрій, який захопили із собою на корпоратив наші колеги, зробили цей вечір незабутнім.

Коли почалася шоу-програма, стало зрозуміло, як багато талановитої молоді працює в нашій компанії! Одним із номерів був танцювальний супер-батл між командами хлопців і дівчат. Які були танці... Вболівальники обох команд дружньо підтримували своїх фаворитів, і битва викликала справжній фурор. Коли обирали переможців, виявилося, що наші хлопці не лише круті працівники й класні танцюристи, а ще й справжні джентльмени. Команда хлопців проголосувала за команду дівчат і подарувала їм перемогу в змаганні.

Співробітники HR-відділу написали пісню про улюблену компанію і виконали її зі сцени: нагородою за виконання стали овації від слухачів.

35 працівників Wizardsdev були нагороджені грамотами та подарунками. Були відзначені найяскравіші співробітники компанії. Серед інших номінацій – «Леді Бос», «Малюк Джонні», «Містер Бездоганність», «Приборкувач коду»: кожна номінація так чи інакше відобразила характер співробітника та його внесок до загальної справи.

У шоу-програмі брала участь танцювальна група «Карамель»: чотири чарівних дівчини показали енергійний і веселий номер у гангстерському стилі. Потім на сцені з'явилася група Lucky Man. Виступ команди став родзинкою програми. Тут вже ніхто не зумів всидіти на місці – танцювали до упаду, разом співали улюблені пісні. Нас переповнювала радість, і в повітрі відчувалося єднання, яке так допомагає у спільній командній роботі!

Ще багато цікавих історій сталося на новорічному корпоративі, і ми довго будемо згадувати цей вечір з теплотою та радістю. Дякуємо всім, хто розділив з нами це веселе свято!

WizardsDev
Читати попередню статтю
← Корпоративна конференція — Annual Conference 2018
Читати наступну статтю
День закоханих: святкування в WizardsDev →