Корпоративна конференція — Annual Conference 2018

Корпоративна конференція — Annual Conference 2018

У Дніпрі відбулася щорічна IT-зустріч, яку організовувала компанія WizardsDev. На заході обговорювалися питання сучасних тенденцій та перспективи розвитку індустрії.

Формат зустрічі передбачав огляд сучасних IT-рішень, обмін досвідом та пошук нових можливостей для реалізації на міжнародному ринку. Захід відкривав генеральний директор WizardsDev Яків Лівшиць, який поділився власним баченням управління й ведення проєктів.

На конференції були представлені продукти, які створила WizardsDev. Серед них – соціальні мережі, CRM-системи, мобільні й десктопні додатки, сервіси з IP-телефонії та мережевої безпеки.

Ключовою темою для обговорення стало впровадження в IT-розробку інноваційної технології. Разом із запрошеними експертами з Канади Олександром Навернюком і Олександром Грунцевим слухачі змогли виділити нюанси й тенденції популярності, а також визначити його вплив на розвиток світової економіки та захисту інформації. Учасники також із задоволенням подискутували на тему майбутнього зокрема.

Головна мета щорічної конференції WizardsDev – це створення нових можливостей для реалізації талановитих IT-фахівців і пошук нових технологічних рішень. У перервах між лекціями і тренінгами учасники активно заводили нові знайомства, ділилися своїм досвідом та обмінювалися останніми новинами зі світу розробки. У неформальних умовах кожен міг поставити спікеру питання та отримати на нього всі відповіді.

Усі гості IT-зустрічі WizardsDev відзначили для себе високий рівень організації заходу, корисність та актуальність інформації, а також зізналися, що відкрили для себе нові горизонти професійного розвитку, про що свідчить опитування, яке було проведене після конференції.

Читати наступну статтю
Корпоративне святкування Нового Року у WizardsDev! →