2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 1

2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 1

Назва нашої компанії WizardsDev дослівно перекладається як «чарівники розробки». Ми завжди йдемо цим напрямком і створюємо продукти, які й справді здаються дивовижними. Проте сила нашої праці не тільки у креативному підході до розробки, але й у мотиваційному натхненні наших чарівників — усіх співробітників WizardsDev.

Минулий рік був повний несподіванок: ми вчилися жити в ізоляції, розпізнавати міміку співрозмовника під маскою, вітатися дистанційно та спілкуватися онлайн. Усі з нетерпінням чекали завершення пандемії. І хоча 2021 рік все ж залишається у рамках «ізоляції», наші HR-менеджерки знайшли нові способи для згуртування та натхнення колег. І зараз ми розповімо про них детальніше.

Марафон дисципліни сну

Понеділок понеділком, а 1 квітня — непогана дата для загартовування корисних звичок. І почали ми з марафону дисципліни сну. Не секрет, що люди «зі світу IT» багато працюють та мало сплять. Звичайно, у цьому є доля правди. І щоб почувати себе у гарному настрої, мати наснагу на робочий день та бути здоровим, лікарі рекомендують лягати спати не пізніше 22.00 і прокидатися до 7.00. Але хто це за собою контролює? Одиниці, певно ж ))

Тож ми вирішили підтримати усіх бажаючих напрацювати нові звички і мати здоровий та повноцінний сон. Протягом 15 днів учасники вчилися лягати спати якомога раніше і прокидатися майже з першими променями сонця. Та який же марафон без контролю та спонукань? Не обійшлося, звичайно, без допомоги професіонала — спеціаліста з ранкових покарань, тортур та мук. Злякалися? Та це жарт )

Юлія Житомирська, професійний коуч зі здорових звичок, провела не один марафон дисципліни сну. Завдяки їй ми навчилися відстежувати свої природні ритми, лягати спати і прокидатися в найбільш відповідний для організму час. Але найголовніше, ми навчилися ігнорувати саботажні ідеї нашого мозку, знайомі всім: «поспи ще трошки», «додивись цей серіал, зараз лише перша година ночі», «та навіщо мені взагалі це потрібно, і так норм».

Хоча є одна річ, яка вплинула позитивно на наших учасників ще до старту змагань. Активізувалося креативне мислення! Оскільки ми мали надавати звіти про те, хто коли прокинувся чи ліг спати, наші розробники подали ідею створення боту, який би автоматично відправляв підготовлені фото. Марафон ще не почався, а продуктивність мислення вже була на повну! )) Та все ж таки наша мета була не змусити щось робити, а допомогти досягти цілі. І довіра у цьому випадку — це найкраща підтримка.

Незважаючи на те, що марафон дисципліни сну проводився дистанційно і учасники були з різних міст та навіть країн, нам вдалося отримати все, чого хотіли — подолати страх та почати новий шлях до повноцінного життя.

Створення Книжкового клубу

У кожної великої компанії є своя корпоративна бібліотека, якою можуть користуватися всі співробітники. Наші запаси настільки величезні, що часу на прочитання усіх шедеврів треба чимало. Та одна справа, коли ти читаєш сам, а інша — коли ділишся враженнями з однодумцями. Адже після прочитанного не рідко хочеться розповісти іншим все, що тебе здивувало чи надихнуло.

Один з чарівників WizardsDev - розробник Ігор Антонов - вирішив створити клуб за інтересами: пропонувати членам «книжкового братства» читати одну книгу на вибір та обговорювати її. Ігор вірить, що саме читання книг дає можливість нашій уяві включити усі резерви та надихнути на створення нових шедеврів: чи то у роботі, чи то в особистому житті. До того ж завдяки книжкам ми розкриваємо творчі здібності, розвиваємо інтелект та зростаємо як особистості.

З цієї весни ми встигли прочитати кілька бестселерів таких, як: «451 градус за Фаренгейтом» (Р. Бредбері), «Квіти для Елджернона» (Д.Кіз), «Netflix: Ця ідея ніколи не спрацює» (М.Рендольф), «Прощавай, зброє» (Е. Хемінгуей), «Перші 20 годин. Як швидко навчитися ... чого завгодно» (Дж. Кауфман), «Один в океані. Історія втечі» (С.Курілов).

Читати попередню статтю
← Корпоративне святкування Нового Року – 25.12.2019
Читати наступну статтю
2021 рік у самому розпалі, а чарівники WizardsDev вже стільки всього встигли! Частина 2 →