Чоловічий день у WizardsDev!

Чоловічий день у WizardsDev!

19 листопада в головному українському офісі WizardsDev у м. Дніпро відзначали міжнародний чоловічий день. У неробочий час, звісно)). Організували вечірку в офісі з піцою, суші, напоями та влаштували вечір настільних ігор. Нас у Дніпрі понад 200 осіб, і такі заходи є своєрідним тімбілдінгом, під час якого співробітники різних департаментів (усього їх у нас п'ять) знайомляться зі співробітниками інших департаментів, а також отримують досвід спілкування з колегами в атмосфері відпочинку та гри.

«Чому потрібно організувати такі заходи? Комунікація і відносини в команді – одна з важливих речей, яка визначає комфорт роботи в командах, – зазначив начальник RoR (BackEnd) business unit Костянтин Абраменков. – Працівникам мого департаменту дуже сподобалося, оскільки була можливість поспілкуватися у неформальній атмосфері з іншими департаментами».

«Ми організовуємо такі неформальні заходи, щоб згуртувати колектив, створити атмосферу прихильності всередині компанії, щоб люди ходили із задоволенням на роботу кожного дня», – додає Марія Долинська, HR manager компанії.

Довідка. Міжнародний чоловічий день (англ. International Men's Day, IMD) – щорічне міжнародне свято, що відзначається 19 листопада. Вперше його відзначили в 1999 році у Тринідаді і Тобаго. Згодом це свято знайшло підтримку в різних країнах світу, на сьогоднішній день святкується в більш ніж 60 країнах.

Метою створення Міжнародного чоловічого дня є привернення уваги до гендерної дискримінації чоловіків і до проблеми нерівності статей. Організатори свята роблять наголос на збереженні здоров'я хлопчиків і чоловіків та підкреслюють позитивний вплив чоловіків на сім'ю та виховання дітей.

Читати попередню статтю
← IT як спосіб життя. Як створити веб-сайт на WordPress новачкові
Читати наступну статтю
Презентація для університету →