В WizardsDev чекають на нових співробітників!

В WizardsDev чекають на нових співробітників!

Партнер WizardsDev, міжнародний коледж інтернет-технологій DevEducation, працює в режимі нон-стоп, постачаючи нам нові кадри. Які нам потрібні: минулої п'ятниці у Дніпрі було урочисто вручено сертифікати про проходження навчання на Базовому курсі програмування, і вже в понеділок почалися заняття на наступному (він же – курс .Net на мові C#). 26 осіб відкрили для себе двері у світ IT. Закінчення курсу – в березні 2020 року. Ті, хто закінчать курс, отримають знання, feedback, досвід роботи в команді, сертифікат про закінчення і запрошення на співбесіду до IT-компанії або направлення на профілюючий курс вищого рівня – FrontEnd, QA/AT або Mobile.

«У нас стартував уже третій за рахунком курс .Net C# у нинішньому році, – говорить директорка коледжу DevEducation у Дніпрі Олена Чорновіл. – У найближчі чотири місяці студентам буде не до сну: курс досить стислий за часом, але при цьому дуже насичений інформацією. Я радію, коли в нас стартує кожен новий курс, це для нас і для студентів завжди інтерес, драйв, надія на подальшу самореалізацію у професії. Звичайно ж, нам важливий результат. Тому буде непросто, але всі дорослі люди, і, ми впевнені, знають, куди і навіщо прийшли. Ми дуже цінуємо і завжди підтримуємо наших студентів. І, звичайно, завжди раді й щасливі, коли в них все виходить».

«Наше завдання – дати знання, практичні кейси, досвід. Завдання студентів – взяти все це, – доповнює викладачка курсу .Net C# Тетяна Гадацька. – І тільки висока самоорганізація і додаткове самонавчання дадуть у підсумку високі результати. Можливо, не у всіх вийде, можливо, хтось просто зайшов “не в свої двері”. Але, врешті-решт, ніколи не дізнаєшся, доки не спробуєш».

Кілька людей, які закінчили попередній потік базового курсу програмування, відразу ж почали навчання на спецкурсі Mobile Xamarin. Троє студентів, навпаки, вирішили пройти курс C# повторно для його кращого засвоєння.

Базовий курс програмування у DevEducation проходить з наголосом на мову C#, знайомить з HTML & CSS, Javascript, NoSQL, навчає працювати з конструкціями, методами, масивами даних, вивчає поняття класів і об'єктів у методології об'єктно-орієнтованого програмування, містить безліч іншої інформації. Більш докладно про таймінг і програму курсу можна подивитися тут.

WizardsDev вже три роки щільно працює з коледжем DevEducation. За підсумками проходження курсів QA/AT, FrontEnd і Mobile, у разі їх успішного закінчення, ми із задоволенням пропонуємо випускникам пройти співбесіди у нашій компанії та бути прийнятими на роботу до однієї з наших команд.

Читати попередню статтю
← IT як спосіб життя. Що краще використовувати FrontEnd-розробнику – кнопки або випадаючі списки
Читати наступну статтю
Мультимасштабний аналіз: чому це важливо? →